Om Ulls Sønner

OM ULLS SØNNER

Der var engang...

 

Ulls sønner startede i juni måned 2014, som en fritidsaktivitet for initiativgruppen, bestående af Peter Frank Mathiesen og Anders Christensen. Begge har en stor interesse indenfor Danmarks historie og specielt for vikingetiden, deraf kommer klubbens navn. Der står mere om Ull, under menupunktet "Om Ull". "Sønner" skal forstås på den gammeldags måde, og refererer til Ulls efterkommere, eller æt, og betyder ikke at klubben kun er for herrer.

 

Interessen for bueskydning var der fra starten, men midlerne manglede, så den første måned blev der brugt hvad man havde - en nedarvet 42 pund recurve bue og en 16 pund børnebue, som blev brugt til familie sjov, samt en skive af flettet hø, lagt på en jordvold.

 

Der blev hurtigt indkøbt en ordentlig skydeskive, og en ekstra bue samt nogle ordentlige pile. I takt med at resultaterne blev bedre, steg interessen og pludselig stod vi med hver vores langbue på henholdsvis 50 og 55 pund, og vi havde fået flere venner med på vognen.

 

Vi besøgte flere klubber for at finde et bedre sted at stå og skyde end på marken bag vores arbejdsplads. Der var mange gode oplevelser, men generelt syntes vi at de var dyre, eller også var deres indendørs forhold for små for folk med bue der måler omkring de 180 cm. Transporttid var også en faktor, så vi ville gerne have noget lokalt.

 

Det gav os det skub vi havde brug for, så vi satte os ned og regnede på det, snakkede med Hvidovre Kommune, og vupti - Ulls Sønner var blevet en officiel klub.

Jagten gik ind for at finde penge til at komme i gang, og lokaler både ude som inde skulle findes.

CVR-nummer

36143320Billede